eReklama ohlasuje vstup investora

From: Jan Barta (info@ereklama.cz)
Date: 06. 07. 2000, 12:13 CEST


 
eReklama ohlašuje vstup investora

  V pondělí 3.7. 2000 došlo k odkoupení majoritního podílu v eReklamě společností B2B MARKETPLACES s.r.o., cena nebyla zveřejněna.

  Bývalý majitel, Jan Barta, se rozhodl vzdát se svého majoritního podílu kvůli přiostřujícímu se konkurenčnímu boji na poli internetové reklamy a nedostatku kapitálu pro rychlejší rozvoj služeb. "Pan Barta zůstává ve vedení eReklamy, pouze došlo k převodu majetkového podílu", zdůraznil tiskový mluvčí B2B MARKETPLACES s.r.o. Martin Pejša. Prioritou eReklamy se nyní stává rozvoj služeb, vývoj nových produktů a uzavírání strategických marketingových aliancí s partnery. EReklama se chce vyprofilovat jako něco jiného než klasické směnné systémy a najít si své místo na trhu.

 

  B2B MARKETPLACES tímto ohlašují vstup na trh business-to-business obchodování, který byl dlouho utajován. "Snažili jsme se pracovat ve stealth mode jak to jen nejdéle šlo", říká vedení B2B MARKETPLACES, důvod ještě zůstane na čas tajností. Firemní strategie bude odhalena na začátku září. 

 

  EReklama je systém směnné reklamy (reklamní barter) působící na území ČR. Umožňuje svým členům propagovat své internetové projekty zdarma nebo na bázi placených reklamních kampaní. Další informace o eReklamě jsou k dispozici na www.ereklama.cz.

 

Kontakt:

 

Jan Barta

tel: 420-602-820 541

e-mail: info@ereklama.cz 

 

                nebo

 

Martin Pejša

tel: 420-602-162 437

e-mail: mpejsa@mymail.cz 

 



This archive was generated by hypermail 2.1.2 : 10. 08. 2001, 11:39 CEST